Natt

Just nu sitter jag på mitt rum och försöker att hålla mig vaken, så bestämde mig för att skriva ett till inlägg.
Har prov i Kulturhistoria imorgon, och det suger!
Så tvingas jag sitta här. Till min lycka börjades Sugarplum fairy - sweet Jackie att spelas på radion. För er som inte har hört den, LYSSNA PÅ DEN, nu.
Förutom det så behöver jag serist hjälp. Det är inte första gången jag sitter natten innan ett stort prov och pluggar. Jag får nog till och med strunta i den första lektionen så att jag kan hålla mig vaken under provet.

Sov gott !

Träning på G

Jag är bara så jävla bra!
Anledningen till att jag säger så är att jag har precis varit på ett Corepass och efter de gymat lite , Tummen upp för mig (Y)
Jag tänkte en gång för alla börja träna nu, på riktigt. Inte bara för att komma i form inför "Beach 2009 (eller snarare kanske 2020?)utan för att de är så jävla viktigt för hälsan. Det tycker jag är viktigt att alla tänker på. Res på era rumpor från datorn och ta en promenad då och då i en timma - 40 minuter...De gör så otroligt mycket.
Nu ska jag gå ner och ta mig en macka så att jag inte svälter ihjäl, och sedan plugga till mitt Kultur historia prov som jag har imon,

Wish me luck <3

Sunday, bloody sunday

Gud vad jag saknar sommaren. Kollade precis på en bild från när jag och Bea skulle åka ut til hanhals och bada. Man blir nästan lite ledsen när man tänker på hur långt det är kvar. Nu är de snart dags att börja spara pengar till sommaren, så jag kommer ha råd med allt jag vill göra :) Prio1 är i alla fall Sunny Beach med brudarna, och Hultsfreds festivalen, vilket jag kan tipsa er alla om. Till Hultsfred kommer nämligen självaste Lars Winnerbäck att spela(!!!) och han får man inte missa, tro mig.
Förövrigt vill jag bara säga att :

veckans Yes är:
Hatt
Sportlife
och Lars Winnerbäck

Veckans NO:
För mycket vin på en Fredag
Arbetslös het
Benjamin Button <3

RSS 2.0